Veel gestelde vragen

Heb jij nog een vraag over het speeddaten? Zie hier onze veel gestelde vragen, en wie weet staat jouw antwoord er wel bij!

Angst en speeddaten: hoe overwin ik het?

Breekt het zweet je uit bij de gedachte aan speeddaten? Geen zorgen, iedereen heeft wel eens last van zenuwen, vooral wanneer het je eerste keer is. Onze ervaring leert dat de eerste paar dates even spannend zijn, maar dat je er al snel aan went. Iedereen wil mensen ontmoeten en een gezellige avond hebben, dus relax en ga ervoor!

Mag ik meerdere keren ‘ja’ invullen op de Matchkaart?

Je kan zo veel ‘ja’ invullen op je Matchkaart als je wilt! Na iedere speeddate vul je op jouw kaart in of je een klik voelde met diegene. En ja, het kan dus zomaar zijn dat je met meerdere leuke singles een klik voelde op onze speeddate avond! Gelukkig hoef je je niet bij maar één ja-tje te houden, waardoor je extra veel kans maakt op een wederzijdse match.

Wat is gratis Matchgarantie?

Het kan natuurlijk zijn dat je mee hebt gedaan met een speeddate evenement en daar toch nog niet iemand tegen bent gekomen met wie je een klik voelde. Heb je helemaal niemand aan kunnen vinken op een avond? Dan mag je gratis nog een keertje meedoen met een evenement, wie weet heb je dan meer geluk!

Welke vragen stel ik?

Om iemand goed te leren kennen is het belangrijk om vragen te stellen over zaken waar jij waarde aan hecht. Over het algemeen geldt dat vragen over iemands hobby’s, passies en interesses veel over iemand zeggen. Heb je zelf bepaalde dealbreakers of dingen die je belangrijk vindt? Wees niet bang om er een vraag over te stellen. Zo leert deze persoon jou immers ook beter kennen!

Hoe werkt de wachtlijst?

Wij vinden het belangrijk dat er een goede balans is tussen het aantal mannen en vrouwen op een speeddate avond. Staan er voor een evenement bijvoorbeeld veel meer mannen ingeschreven dan vrouwen? Dan komen de volgende mannen die zich inschrijven op de wachtlijst. Zodra er zich nieuwe vrouwen aanmelden wordt je van de wachtlijst gehaald en kun je deelnemen aan het evenement!

Ik neem alleen deel als mijn vriend(in) ook van de wachtlijst wordt gehaald

Wat ontzettend leuk dat jullie je samen hebben ingeschreven voor ons speeddating event! Wij begrijpen heel goed dat jullie dan graag op dezelfde avond komen daten. Staat één of meer van jullie op de wachtlijst? Stuur dan een mailtje naar ons waarin je aangeeft dat jullie graag samen willen komen. Wij zullen er dan voor zorgen dat jullie gezamenlijk worden uitgenodigd!

Speeddates vanaf €24,98