Waarom videodaten zo populair is geworden 👩‍💻

Online datingsites zijn in de afgelopen jaren enorm in populariteit gegroeid, en één van de nieuwste trends op dit gebied is het videodaten. Wij bieden dit videodaten in Breda aan, zodat je zeker weet dat jouw potentiële relatie dicht in de buurt woont. En dit is niet het enige voordeel van een videodate. Toch twijfelen veel mensen nog of videodaten wel iets voor hen is. Daarom lees je in dit artikel alles over het populaire videodaten, en de vele redenen waarom zoveel mensen zweren bij een eerste date online met videobellen.

Videodaten is veilig

Laten we eerlijk zijn, wanneer je iemand online leert kennen weet je nooit helemaal zeker wie je voor je hebt. Een date plannen, nadat je alleen maar hebt gechat, kan voor veel mensen daarom angstige gevoelens en twijfels opwekken. Doordat je elkaar met videodaten daadwerkelijk in de ogen te kunnen kijken, weet je zeker tegen wie je praat. Vanaf het eerste ogenblik heb je een persoonlijk contact, wat de videodate een stuk intiemer maakt dan bijvoorbeeld een chatbericht. Je hebt écht contact met iemand 🙋, zonder jezelf in een nare of onveilige situatie te brengen.

Videodaten scheelt je veel tijd ⏳

We hebben het allemaal druk met ons werk, huishouden en ons sociale leven. Voor veel mensen betekent dit dat ze niet meer toekomen aan het plannen van een échte date, laat staan aan het plannen van meerdere dates om die echte leukerd te vinden! Voor een date buiten de deur ben je immers al snel veel tijd (en geld) kwijt. Videodaten is de perfecte oplossing voor dit probleem. Dus pak wat lekkere hapjes en drankjes erbij, nestel je in je favoriete stoel met je telefoon, laptop of tablet, en ontmoet meerdere leuke singles uit jouw regio op één avond!

Videodaten is anoniem 💬

Het enige wat jij van jouw date weet, is hoe diegene eruit ziet en wat zijn/haar voornaam is. Verder wordt er door ons (vooraf) geen persoonlijke informatie gedeeld! Hoeveel jij wilt prijsgeven aan je date kun je dus helemaal zelf bepalen. Wil jij jouw leeftijd kenbaar maken? Dan mag je hier zelf voor kiezen. Wil jij liever niet aangeven in welk dorp je momenteel woont? Dan hoef je dat niet te delen. Dit zorgt ervoor dat videodaten zeer persoonlijk blijft, en jij ten aller tijde zelf de controle in handen houdt. Voor veel mensen is dit dé reden om videodaten uit te proberen.

b3lineicon|b3icon-wine||Wine

Hoe werkt het matchen?

Hoe weet je of iemand jou net zo leuk vond als jij hem of haar? Het kan natuurlijk zijn dat je na een date een goed gevoel aan het gesprek hebt overgehouden. In dat geval heb je waarschijnlijk ‘ja’ ingevuld op je matchkaart, en dan is het afwachten begonnen.

De organisatie van Speeddaten Breda bekijkt alle ja’s en kijkt wie er allemaal wederzijdse interesse hebben getoond. Meteen daarna sturen ze alle deelnemers de namen en de bijbehorende e-mailadressen van hun matches. Jij kunt dan zelf contact met deze persoon of personen opnemen, om een leuke date in te plannen. Helaas kan het ook voorkomen dat er voor jou geen match bij zat. In dat geval raden wij je aan om gewoon nog een keertje mee te doen!

b3lineicon|b3icon-user-heart||User Heart

Moet ik nog speciale software downloaden?

Nee, dat hoeft niet. Om te kunnen videodaten, heb je een smartphone, tablet of laptop nodig. De enige vereiste is natuurlijk dat deze een webcam heeft, zodat je dates je kunnen zien. Ook jouw dates hebben dus allemaal een webcam aan, zodat jij ook hen kunt zien.

Daarnaast is het belangrijk dat je software volledig up to date is. De browsers die ons videodate-programma ondersteunen zijn Safari, Chrome, Firefox en Internet Explorer. Verder hebje helemaal geen speciale software nodig. Wij houden het namelijk graag eenvoudig voor iedereen! Ben jij er al klaar voor om je toekomstige liefde online te ontmoeten? Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen op ons evenement!

b3lineicon|b3icon-user-check||User Check

Kan ik vooraf nog checken of alles goed werkt?

Zeker weten! Voor een online speeddate is het natuurlijk belangrijk dat je computer of tablet goed werkt. Omdat technologische apparaten nog wel eens dienst willen weigeren, begrijpen wij heel goed dat je van tevoren wilt controleren of alles het doet. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij een testpagina ontwikkeld.

Zodra jij je hebt ingeschreven ontvang je van ons een email met daarin een link. Wanneer je op deze link klikt wordt je naar de test-webpagina geleid. Hier kun je in alle rust jouw webcam en microfoon testen. Werkt er iets niet? Dan heb je nog alle tijd om naar een passende oplossing te zoeken.

Alle evenementen op een rij

Speeddates vanaf €13,98